+372 53 974 722 | info@saarekorvpall.ee

2018

19. mail lõpetasid Saaremaa spordikooli nooremad korvpallurid omteiseII hooaja Suure Töllu Puhkekülas, kus kokku said nii noormängijad, lapsevanemad, sugulased ja toetajad.

Päeva alustas Fitlife treener Marju, kes küttis muusika saatel kõik osalejad soojaks ning jooksid soojenduseks ümber Suure Töllu Puhkeala.

Tegevust jagus kõigile ning nii kätt kui ka jalga said proovida kõik, kes seda soovisid. Ennast sai proovile panna Kristjan Kanguri ketsipaelte sidumisel, ema-poja viskevõistlusel, põrgatusvõistlusel, võrkkorvpallis ning päeva lõpetuseks pidasid isad maha tulise Gladiaatori võistluse kus võitjana väljus Janno Piht.

Suur heameel oli näha, et perepäev oli sedavõrd palju inimesi kokku toonud ning ilusa ilmaga said pered lisaks ka murul pikniku pidada ja lapsed seikluspargis turnida, lisas noortetreener ja perepäeva korraldaja Siim Hiie.

Päeva parimaid autasustati Boost Yourselfi toodetega, et tutvustada tervislikku toitumist läbi smuutide ning ’’Trennilõvisid’’ autasustati uue isikliku korvpalli ning Kalev/Cramo T-särgiga. Trennilõvideks tulid sel hooajal Riko Velve, Andres Havi, Daniel Piht, Oskar Alesmaa, Georg Kuusik, Ragnar Tisler ja Toomas Torri.

Täname Suure Töllu Puhkeküla meid võõrustamast ning tublisid abistajaid Kadri, Kaie, Kirke, Kadi ja Marjut, kelle abita ei oleks perepäev nii hästi sujunud. Täname samuti Premia’t ,kes tõi lastele naeru näole läbi Väike Tom jäätise!

Korvpallurite 2017/2018 hooaeg, kus toimus mitmeid laagreid, koduturniir, meistrivõistlustel osalemin, ei oleks õnnestunud ilma Teie abita: CRAMO, Suure Töllu Puhkeküla, Eesti Kultruurkapital, Saaremaa Spordikool, Kuressaare linn, Spalding, Ballzy, Vanalinna kohvik, Javicar, Tesman, Silveston, Saare Uluk, Elektrotherm, Klotoid, Metskond, Zukker, Kuressaare Ehitus!

Close Menu